Select Page

Cilësi Serrani

Kultura e ekspresit italian

Çdo pod i veçantë përmban zgjedhjen në origjinë të cilësive më të mira të kafesë, më pas përpunohet me metodën tradicionale për të rritur karakteristikat e saj tipike. Për ata që duan të shijojnë ekspresin e vërtetë italian në pods. Kremoze, këmbëngulës në shije, shije të dendur dhe kadifeje.

Linja e
Përzier
Gran Crema

Përzierje e kafesë së pjekur dhe të sapo bluarpër të mbajtur të pandryshuara karakteristikat e Espresso-s së vërtetë Italiane.Shije e plotë dhe e butë, shije çokollate, është produkti i duhur edhe për ata që duan të kenë në shtëpicilësia e përzierjeve të shiritave tanë.

Arabike

Përzierje e kafesë së pjekur dhe të sapo bluar për ta mbajtur të pandryshuar karakteristikat e Espresso-s së vërtetë italiane. Shije të plotë dhe të butë,shije çokollate, është produkti i duhur për ata që duan të kenëqësinë dhe cilësinë e kafes në shtëpi.

Decaffeinato

Përzierje e kafesë së pjekur dhe pa kafeinë në avull pa përdorimin e kimikateve; kushtuar atyre që nuk e duan kafeinën, por nuk duan të heqin dorëpër të shijuar karakteristikat e Serrani Espresso autentike. Me trup të plotë, aromatik me një shije të vazhdueshme.

Biologjike

Përzierja që përmbahet në këtë paketë është marrë duke zgjedhurfillimisht cilësitë më të mira të kafesë organike të çertifikuar Arabica. Shije delikate, e ekuilibruar, aciditet shumë i ulët, shumë aromatikme një shije të vazhdueshme të vaniljes.

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider
Linea Kapsula Kompatibël
Espresso

Çdo pod përmban zgjedhjen në origjinë të cilësive më të mira të kafesë, më pas përpunohet me metodën tradicionale për të rritur karakteristikat e saj tipike. Për ata që duan të shijojnë ekspresin e vërtetë italian në pods. Kremoze, këmbëngulës në shije, shije të dendur dhe kadifeje.

Grand Gala

Çdo pod përmban përzierjen e marrë duke zgjedhur origjinëncilësitë më të mira të kafesë Arabica të zgjedhura dhe të përziera artistikisht për tu përftuar SERRANI Espresso në nivelin më të lartë të cilësisë i përshtatshëm për qiellzën e konsumatorëve më të kërkuar. Aromë e vazhdueshme me nota të këndshme me lule.

Decaffeinato

Çdo pod përmban një përzierje të kafesë së pjekur dhe pa kafeinë në avul lpa përdorimin e kimikateve; kushtuar atyre që nuk duan kafeinë pa hequr dorë nga shija karakteristike e ekspresit autentik SERRANI. Kremoze, e plotë, aromatik me një shije të vazhdueshme.

Biologjike

Çdo pod përmban përzierjen e marrë duke zgjedhur origjinëncilësitë më të mira të kafesë Arabica me origjinë të çertifikuar organike. Shije delikate, e ekuilibruar, aciditet shumë i ulët, shumë aromatik me nota intensive lulesh.

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider
Linja Kapsula Kompatibël
Espresso

Çdo pod përmban zgjedhjen në origjinë të cilësive më të mira të kafesë, më pas përpunohet me metodën tradicionale për të rritur karakteristikat e saj tipike. Për ata që duan të shijojnë ekspresin e vërtetë italian në pods. Kremoze, këmbëngulës në shije, shije të dendur dhe kadifeje.

Grand Gala Kapsulë

Çdo pod përmban përzierjen e marrë duke zgjedhur origjinëncilësitë më të mira të kafesë Arabica të zgjedhura dhe të përziera artistikisht për të marrë SERRANI Espressonë nivelin më të lartë të cilësisë të përshtatshme për qiellzën e konsumatorëve më të kërkuar. Aromë e vazhdueshme me nota të këndshme me lule.

Decaffeinato

Çdo pod përmban një përzierje të kafesë së pjekur dhe pa kafeinë në avull pa përdorimin e kimikateve;kushtuar atyre që nuk duan kafeinë pa hequr dorë nga prova karakteristikat e ekspresit autentik SERRANI. Kremoze, me trup të plotë, aromatik me një shije të vazhdueshme.

Biologjike

Çdo pod përmban përzierjen e marrë duke zgjedhur origjinën cilësitë më të mira të kafesë Arabica me origjinë të çertifikuar organike.Shije delikate, e ekuilibruar, aciditet shumë i ulët, shumë aromatik me nota intensive lulesh

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider
Linja Bar
Suprema

Përzierje elegante me aromë lulesh me shënime vanilje dhe mjalti. Fruta me aluzione të agrumeve. I këndshëm, ai rrit sythat e shijes.

Acapulco

Cilësi e mrekullueshme, çokollatë me aspekte vanilje,karakterizohet nga një butësi e këndshme. Me trup të plotë dhe kremozë. Sidomos shije e vazhdueshme

Bahama

Dallohet nga notat intensive të kakaos së pjekur, me trup të plotë me krem të qëndrueshëm dhe një shije të këndshme sheqeri të karamelizuar.

Gran Crema

Kjo përzierje ka shënime të bukës së thekur, trupit të rëndësishëm, i butë me shënime të duhanit dhe qëndrueshmëri në qiellzë.

Decaffeinato

Ekspresi Serrani pa kafeinë. Aromatik, aromatik, çokollatë, me trup të plotë, pa kafeinë me avull dhe pa përdorimin e kimikateve të huaja.

Biologjik

Fasulet më të mira Arabica e karakterizojnë këtë përzierje me një finesë të veçantë, delikate me aciditet të ekuilibruar, aromë të pasur me nota intensive lulesh.

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider
Linja Brasi
Brasi e Verdhë

Përzierje kafeje me cilësi të shkëlqyeshme, trupore dhe kremoze me një shije të shijshme të duhanit dhe pyjeve ekzotike. Këmbëngulje e këndshme në qiellzë.

Brasi e murrmë

Espresso tipike italiane e ekuilibruar, aromatike, çokollatë dhe e këndshme aroma e sheqerit të karamelizuar dhe duhanit. I butë dhe me trup të plotë.

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

KAFE LINJA BIOLOGJIKE

Bota e kafesë organike në të gjitha formatet. Përzierjet u janëmarrë nga kafet më të mira Arabe me origjinë të çertifikuar, të pjekura me metodën tradicionale dhe të ftohura në ajër të pastër. Të prëziera artistikisht për të marrë një produkt organik me të gjitha karakteristikat tipike të ekspresit Serrani.

KAFE LINJA DEKAFEINATO

Aromatik me shije çokollate.Linja pa kafeinë e Serrani është kompletuar me një gamë produktesh të përshtatshme për të gjitha nevojat e konsumit. Dozë e vetme pa kafeinë, me pod. Kënaqësia e shijimit të kafesë pa kafeinë por pa hequr dorë nga shija e plotë e kafesë autentike ekspres Serrani.

Na Shkruani

Nëse dëshironi informacion të mëtejshëm apo kërkoni që të porosisni kafen Serrani mos hezitoni të na shkruani më poshtë